Matinformation inför Östgötaslaget

OBS! Förboka din lunch och/eller din BBQ då restaurangen på Mantorp Park är stängd! Sista deadline för beställning av mat är 5/7.

Mathantering på plats:Inför säsongen 2020 så är vi väldigt glada över att få presentera vår nya partner FAVO.Då restaurangen på banan kommer att hållas stängd så har vi löst detta genom vår […]

Anmälan till Östgötaslaget är öppen!

Nu har anmälan öppnat till årets andra deltävling i SEC!

Som vanligt anmäler ni er i Svemo TA Administration. Glöm inte att ange transpondernummer!

Årets första serietabell online!

Nu finns en aktuell tabell under resultatfliken.

Viktigt meddelande!

Morgondagens förarmöte kommer att ske gruppvis, i den ordning som förarna kvalar. Första gruppen, grupp Vit, har förarmöte kl 8,00, grupp Blå kl 8,15 och grupp Röd kl 8,30.

Detta beror på Corona regler.

Premiär för årets SEC!

Nu är det äntligen dags för race! Vi inleder med Mammut Trophy på Scandinavian Raceway i Anderstorp på söndag, den 14 juni!

Tyvärr kommer vi inte att kunna ha publik på denna tävling. Vi vill därför uppmana alla team att göra livesändningar på Facebook ofta under pågående race, så att publiken kan få direktinformation […]

Corona del 5

Nu kan vi äntligen presentera lite goda nyheter!

Vi kan bekräfta att Mammut Trophy 2020 kommer att genomföras den 14 juni på Scandinavian Raceway i Anderstorp!

Vi kommer att ha lite speciella regler för att minimera smittspridning, och ber alla deltagare att vara noga med att följa de instruktioner som kommer i början av […]

Corona del 4

Uppdatering kring vad som händer i SEC-världen!

Anderstorp Racing Club och jag jobbar för fullt med att få allt på plats inför premiärtävlingen den 14 juni. Vår ambition är att tävlingen ska genomföras den 14 juni.

Vi har dock ett antal punkter som måste vara på plats innan vi kan gå ut med en […]

Deltävling 2 på Mantorp Park Inställd!

Som alla säkert förstår måste vi dessvärre ställa in deltävling 2 på Mantorp Park pga Corona-viruset. En eventuell ersättningstävling diskuteras, och meddelas så snart vi har klartecken att börja tävla igen.

Kymi Ring Inställd!

På grund av rådande omständigheter kring Corona-viruset och de begränsningar som det medför måste vi tyvärr ställa in deltävlingen på Kymi Ring 2020.

Vi har preliminärbokat den 9 juli på Mantorp som ersättningsdatum för denna tävling. Detta förutsätter dock att Svemo och RF tillåter tävlingsverksamhet vid den tidpunkten.

När det gäller trackday-delen av […]

Corona del 3

För att undvika förvirring; Premiärtävlingen som skulle körts på Scandinavian Raceway i Anderstorp den 3 maj är flyttad. Nytt preliminärt datum för denna tävling är den 14 juni på Anderstorp.

Vi avvaktar fortfarande besked från Svemo angående deltävling 2, Östgötaslaget, som planeras för att köra den 4 juni, och återkommer med besked så […]