Matinformation inför Östgötaslaget

OBS! Förboka din lunch och/eller din BBQ då restaurangen på Mantorp Park är stängd! Sista deadline för beställning av mat är 5/7.

Mathantering på plats:
Inför säsongen 2020 så är vi väldigt glada över att få presentera vår nya partner FAVO.
Då restaurangen på banan kommer att hållas stängd så har vi löst detta genom vår partner FAVO som kommer ha sin ena FoodTruck på plats. FAVO ordnar lunchhantering genom matlådor som vi alla kan hämta ut hos dem på plats. Maten är lagad från grunden med finaste råvarorna så vi kommer bli serverade riktigt bra käk om dagarna.

Det som också är lite extra roligt och som jag vill nämna, grundaren till FAVO har sedan några år tillbaka varit en flitig kund hos oss då han själv älskar hojkörning på bana!

FAVO – Social dining designed for delivery!
”Streetfood lagad från grunden <3
Mat är vår passion och vi vill alltid erbjuda dig den bästa tänkbara matupplevelsen, inspirerad av modern streetfood från jordens alla hörn. Vår meny är modern, uppdaterad och alltid av högsta kvalitet. På Favo är vi måna om att ha full koll på vad vi serverar och undviker därför halvfabrikat. Vårt bröd kommer från lokala bagerier, vi maler vårt kött varje morgon, vi slår vår egen majonnäs från grunden som en majonnäs ska vara, helt enkelt Ägg, vinäger & rapsolja och inga andra tillsatser. Vi brinner helt enkelt för mat lagad från grunden!

Vi är väldigt stolta och glada att få samarbeta med Filip Backlund och hoppas vi ska få träffa många nya härliga människor och mätta era magar med fantastisk street food under säsongen! För hur gott låter det inte med en precis nystekt Cheese burgare efter en heldag ute på banan? :)”

VIKTIGT: om du inte redan har föranmält att du ska ha lunch och/eller BBQ mejla mig snarast så FAVO gänget vet hur mycket mat dem ska tillaga. Mejla mig på filip@backlundracing.se

BBQ på kvällen den 7/7 samt 8/7 för alla som stannar kvar för att tävla i SEC
Genom FAVO så hjälper dem även till med kvällarnas BBQ. Om du inte redan har bokat upp dig för BBQ gör det snarast, mejla till filip@backlundracing.se så lägger vi med även dig där! Även denna BBQ-afton blir annorlunda mot tidigare år då vi inte kommer att kunna sitta ner allihopa tillsammans och hålla föreläsningarna.

För den kund som bokat i frukost i sin bokning så kommer detta inte att kunna hanteras på kommande event då restaurangen är stängd. Tänk på detta så du tar med dig/ordnar frukost på egen hand.

KOM IHÅG – SISTA ANMÄLNINGSDAG FÖR LUNCH OCH BBQ ÄR SÖNDAGEN DEN 5/7 – MEJLA DIN BESÄTLLNING TILL filip@backlundracing.se

Comments are closed.