ONE Trackday Events lottar ut!

I samband med finalen har vi traditionellt delat ut en startavgift till en tävling i Tyskland de senare åren. I år har vi dock valt ett annat alternativ!

Vi kommer att lotta ut en plats på resan till Aragon den 9-11 oktober till något av de lag som kört samtliga av årets deltävlingar. Priset innebär att vi transporterar 3 motorcyklar och utrustning från någon av våra upphämtningsorter till eventet i Spanien och tillbaka, inklusive kostnaden för bankörning och boxplats! Man står själv för sin flygbiljett och boende på plats i Spanien.

ONE Trackday Events har just nu anmälan öppen till Aragon den 9-11 oktober, 2 ytterligare resor planeras, dels i perioden december-januari och dels i februari-mars. Mer information kring dessa 2 resor kommer inom kort.

Comments are closed.